Tet talk

Pascale Platel

“It is een simpel verhaal en het begint niet hier.  Het begint bij een meisje dat droomde van haar prins. En anders ?  Geen spanders ! Ela ! Heeft ze goud gevraagd misschien ? Nee dat niet, maar niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen....”

"Puttana, mi mostra il tettos!", speekelde hij in mijn gezicht.
Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd.

> van, met: Pascale Platel

Pascale Platel

Pascale Platel lanceerde haar TET Talk tijdens de Gentse Feesten en het bleek meteen een schot in de roos. Elke avond een volle zaal en een publiek dat de typische combinatie van humor en daarachter verborgen ernst duidelijk kon waarderen.  Kortom de Tet Talk is een vintage Pascale Platel voorstelling!

Pascale Platel behoeft nog weinig introductie.  Ze maakte iconische kindervoorstellingen zoals De Koning van de paprikachips, Ola Pola Potloodgat, Besmeurde witte laarsjes enz.  Platel kreeg een signaalprijs en de Grote Theaterfestivalprijs. Recent maakte ze verschillende voorstellingen voor volwassenen zoals Maria Pascallas, Les demoiselles de rêves et leur soutien, 't Is al wa beter enz.  Hiervoor trekt ze een ander register open maar steeds blijft ze de meest ontwapenende podiumpersoonlijkheid van Vlaanderen.

Pascale Platel blijft u verrassen en charmeren.

Over de SeptemberSessies

Onder de noemer 'SeptemberSessies' trekt Het Perron er op uit. Op de groenzone voor het Kruitma­ga­zijn (Esplanade) organi­seren we - doorheen de maand september - verschil­lende 'corona-proof' theater- en muziek­voor­stel­lingen.

Het aantal beschik­bare plaatsen per voorstel­ling is beperkt. Om meer mensen de kans te geven één van de voorstel­lingen bij te wonen, program­meren we sommige voorstel­lingen twee keer op een dag. 

Het volledige programma voor de SeptemberSessies volgt binnen­kort!

Praktische informatie:
We plannen een voorstel­ling om 17.30 uur en om 19.30 uur. 

Wenst u de voorstel­ling samen met uw bubbel te beleven, koop dan ook de tickets samen aan! Zo kunnen wij inschatten welke bubbels te voorzien. 

Breng uw fleece­de­kentje mee!

Bij te slecht weer wordt de voorstel­ling verplaatst naar Het Perron. Indien we dit moeten doen, wordt u hiervan de dag zelf op de hoogte gebracht via sms en/​of mail.