Caesar tour

Meskerem Mees

Authentiek, ietwat geheimzinnig, enorm talentvol en tijdloos. Termen die de laatste jaren vaak in combinatie werden gebruikt met de naam van Meskerem Mees.

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie eigenzinnigheid, en je hebt Meskerem Mees. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar verhalen blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Meskerem Mees veroverde met haar eerste single ‘Joe’ twee jaar geleden de harten in België. Met haar debuutplaat 'Julius' verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa. De lat ligt meteen hoog en bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem is geen eendagsvlieg. Ze trok afgelopen zomer langs verschillende festivals (Best Kept Secret, Pukkelpop, Sziget, ...) waarna ze in september en oktober een tour door Europa deed. Nu gaat ze - met de nieuwe plaat onder de arm - langs cultuurcentra in Vlaanderen.

> met: Meskerem Mees, Frederik Daelemans

Beluister de nieuwe EP

Voorprogramma: KEVIN!

Singer-songwriter KEVIN!, afkomstig uit Holloway (Noord-London), schrijft al enkele jaren aan zijn eigen parcours. Is het niet al spelend als support-act voor bands als Wolf Alice, Sorry of Swim Deep, dan wel opgesloten in zijn studio aan het werken aan nieuwe nummers. 
Met zijn muziek veroverde hij een plaats in vele Britse harten. Door zijn songs online te releasen, trok hij de aandacht van het hele land. Vooral met het nummer 'hell', een ode aan zijn parttime carrière als schilder/decorateur. 

Zijn liedjes zijn een evenwichtsoefening tussen ingewikkelde akkoorden en geestige lyrics. Live weet hij de luisteraars te raken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor KEVIN! Te beginnen met een tour samen met Meskerem Mees.