Doe de groeten aan de ganzen

De Nwe Tijd & hetpaleis | Freek Vielen

Op algemeen verzoek gaat ‘Doe de groeten aan de ganzen’ terug op tour door Vlaanderen. Wel maar even, scuus. Maar hoera: wij mogen deze voorstelling verwelkomen in Het Perron!

Precies één jaar geleden ging de hond van broer en zus dood. En dus vieren ze feest. De taart is net aangesneden, de limonade uitgeschonken wanneer de bel gaat. Daar is het bezoek, genaamd De Dood. En dat blijkt heel gezellig.

Freek Vielen creëert samen met Danny Ronaldo, Margo Verhoeven en Tim David een wonderlijke en wonderschone wereld waarin ze samen met het publiek het leven én de dood vieren.

“Een melancholische poëtische voorstelling die jong en oud laat lachen, die jong en oud ontroert, laat nadenken, die jong en oud bij de lurven pakt. Intens en innemend.”
Theaterkrant

Credits

> tekst en regie: Freek Vielen > spel: Tim David, Danny Ronaldo, Margo Verhoeven > dramaturgie: Rosa Vandervost > kostuums: Sabina Kumeling > muziek: Harald Austbø > vorm, licht: Czeslaw de Wijs > productie, technische realisatie: hetpaleis, De Nwe Tijd > met steun van: Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka