Bahamontes on Tour

Gent - Wevelgem special

Bahamontes on Tour, dat is hét Wielerblad van Vlaanderen, vertaald van het papier naar het podium
Bahamontes on Tour, dat is een avondvullende ode aan de koers, vanuit een gezellige theaterzetel en onder warme spots. 

Dat zijn straffe koersverhalen van geweldige wielergasten, van kopmannen en knechten, van helden en heldinnen, van winnaars en verliezers, van wereldkampioenen en kermiscoureurs. Dat zijn muzikale koersintermezzo’s en een veel te luid Ro-da-niaaaaaaa dat door de luidsprekers schalt. Dat is een prachtige waaier van in kettingvet en massageolie gedrenkte filmpjes en radiofragmenten. 

In Het Perron brengt Bahamontes de ‘Gent-Wevelgem Special’. Een koers als geen ander. Wind, waaiers, de Moeren, de Menenpoort, het Heuvelland en zijn bergjes. Gent-Wevelgem is een monument waar elk jaar geschiedenis met grote G wordt geschreven, of het nu door Frank Vandenbroucke, Nico Mattan of Wout Van Aert is. Het is koeren met het hol open en hopen dat de kasseien van de Kemmelberg en de plugstreets te midden van Flanders Fields u genadig zijn. 

Het hard doorsjezende Bahamontes-peloton trekt alle registers open. Een paar splijtende koersnummers, een streepje rennerspoëzie, tal van verrassingen en constant de wind op kop. 

Uit liefde voor de stiel! Een avond over alles wat de koers zo schoon maakt.

WINWINWIN
Toerisme Ieper organiseert een wedstrijd voor alle tickethouders van deze voorstelling. Kom - als tickethouder - op 26.02 genieten van de show in je mooiste koerstrui en je maakt kans op een gratis fietskaart 'Gent-Wevelgem'. Alle info over de wedstrijd is hier te vinden

Vergeet je ook niet in te schrijven op de nieuwsbrief van Toerisme Ieper (en mis niks van alle fietsideetjes die ze lanceren!).