Labotanik

Theater De Spiegel

Labotanik is een kunstentuin voor de allerkleinste spruiten. Ze mogen er een uur lang voelen en proeven, bloeien en groeien. Ze mogen zitten, liggen, rollebollen of rondkruipen. Ze mogen kijken en luisteren, maar ook grijpen en aanraken, trommelen en klappen. Ze ontdekken en beleven. Een muzitoop voor baby’s en hun zorgzame tuinier waar muziek in de bomen hangt, waar dansers tussen de bladeren ritselen en waar het uitzicht altijd prachtig is.

In deze tuin worden pas ontsproten kleintjes iets groter. Samen met één van hun ouders of begeleiders laten ze zich bestuiven door muzikanten, dansers en beeldenmakers. De kunstenaars volgen het ritme van de allerjongsten. Ze spelen op hen in en laten wonderlijke klanken en vormen daarop verder klimmen.

Vederlicht voeren ze iedereen mee in een bloeiplek die rustgevend en prikkelend tegelijk is. Geschikt voor kinderen van 0 t/m 24 maanden.

Nadat ons meisje de xylofoon uitgebreid had bestudeerd, kroop ze met ons mee naar de hoornblazer, die zich naar haar toe boog om enkele diepe noten uit zijn instrument te blazen. Dat vond ze best grappig, maar de violiste van wie ze de strijkstok even mocht aanraken was nog veel leuker. En de operazanger die haar af en toe aan zijn vinger liet trekken, was een echte topattractie. U leest het al: onze dochter heeft zich uitstekend geamuseerd.
- een mama in de Gazet van Antwerpen

Ticketinfo

Voor deze voorstelling worden tickets enkel verkocht als duoticket, telkens geldig voor een kind (0-24 maanden) en één begeleidende ouder. Voor oudere kinderen en de andere ouder voorzien we in de rand van deze voorstellingen extra activiteiten in Het Perron. Meer info volgt. 

Credits

REGIE Karel Van Ransbeeck DECOR Wim Van de Vyver en Karel Van Ransbeeck VORMGEVING TEXTIEL Manoeuvre vzw en de Vaartkapoen vzw LICHTONTWERP Alain Ongenaet IN SAMENWERKING MET VELE ARTIESTEN Nicolas Ankoudinoff, Adil Benhsain, Astrid Bossuyt, Danaé Bosman, Dries De Maeyer, Anne Marie Honggokoesoemo, Romeo Lothy Bampende, Christophe Pochet, Sam Faes, Joeri Wens en vele anderen