Raymond 70

Raymond van het Groenewoud

Nieuwe datum: zaterdag 11.06.2022

Wat moeten we u over Raymond vertellen dat u nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af, is een veelzijdig muzikant, begenadigd songschrijver, bevlogen performer, gewiekst entertainer.

Na 5 decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij hip zijn ding doen, getuige hiervan de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC.

14 februari 2020 was een nieuwe mijlpaal in het leven van dit Valentijnskind, want dan vierde Raymond immers zijn 70ste verjaardag!

En waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop, het podium?

Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor een heuse reeks feestelijke ‘Raymond 70’-verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen.

Een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend.

Ode aan Raymond

Credits

zang, gitaar,keyboard: Raymond van het Groenewoud
drums: Cesar Janssens
bas: Wouter Berlaen
keyboards, percussie: Bram Weijters
gitaar, zang: Rik Aerts
trompet: Carlo Nardozza
fluit: Stefan Bracaval