CinéCongé in de zomer van 2021

Voor het tweede jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, Bib Ieper en cultuurcentrum Het Perron de handen in elkaar tijdens CinéCongé. Op vier dinsdagen in de zomervakantie wordt er een openluchtfilm vertoond op een unieke en geheime locatie in Ieper.

Tickethouders weten welke film ze gaan zien, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorgestuurd. Geniet zo mee van enkele topfilms op wel erg unieke plekken in onze stad. Dit jaar organiseren we de cinécongé-avonden op deze data: 27.07, 03.08, 10.08 en 17.08. 

Welke films we deze zomer vertonen, ontdek je hier vanaf 21 juni! 

 

EXTRA CinéCongé: maak kennis met het programma en geniet van een kortfilm op een erg unieke locatie in Ieper!

Jeugdhuis JOC Ieper, Bib Ieper en Cultuurcentrum Het Perron slaan komende zomer opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van CinéCongé, het filmconcept waarbij je als bezoeker de film op voorhand kent, maar de locatie pas last-minute te weten komt. 

In het weekend van 20 juni maken we de programmatie voor de CinéCongé van deze zomer bekend. Dat doen we met een extra en vooral exclusieve CinéCongé  in Ieper. Op een unieke locatie ontdek je die dag het programma en krijg je bovendien ook een kortfilm te zien. 

Omdat de locatie erg exclusief is, kunnen maar een beperkt aantal personen (gratis) inschrijven voor één van de vertoningen. Dat doe je door het formulier in te vullen via de link hieronder.