Roodhapje

Theater Froefroe

Fijn geflipte muzikale versie van het gekende sprookje!

Roodhapje

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van eekhoorns, konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Twee seizoenen geleden maakten we een openlucht concert met liedjes voor Theater Aan Zee, nu wordt deze versie afgewerkt tot een volwaardige muziektheatervoorstelling. Jan Maillard schreef ROODKAPJE voor HETPALEIS in 2001 en het was een topper. ("Een mustsee voor iedereen, ook voor kinderen." - citaat Pol Schyvens.) 

Nieuwe tijden, dezelfde sprookjes, of toch net niet...

Met Marianne Loots, Annelore Stubbe en Gert Jochems als acteur-zangers, live muziek van Nelle en Diene Bogaerts ofte "Lili Grace". Met deelname van uw eigen dansende kids op de scène maar toch vooral een heel leuke, heerlijk geflipte, super spannende muziektheaterversie van Roodhapje.

Credits

> regie: Marc Maillard > tekst: Jan Maillard >poppen, kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard, Astrid Michaelis > Decor: Bruno Smeyers en Janneke Hertoghs