Bert Dockx

SeptemberSessies

Met Bert Dockx krijgen we één van de meest onvermoeibare muzikanten van ons land op bezoek. Als frontman van Flying Horseman en Dans Dans wist hij zich te nestelen in de oren (en de harten) van veel muziekliefhebbers. Daarnaast bleef hij ook solo erg actief op het podium, o.a. met zijn Nederlandstalig project 'Strand'. 

Maar ook onder zijn eigen naam ging hij solo op weg. Tijdens die optredens bracht hij, naast eigen composities, avontuurlijke bewerkingen van allerhande iconische songs. De meest opmerkelijke van deze bewerkingen verzamelde hij in 2018 op het album 'Transit' (2018, Unday Records). Verwacht je niet aan slaafse covers maar wel aan op originele en eigenwijze verpakte songs gebracht door een genre-overstijgende topmuzikant. 

In het verleden stond hij met Flying Horseman en Dans Dans al bij de buren van Hypnoiz, in 2017 bracht hij solo een (bejubeld) bezoek aan ons BUS[K]-festival in de Palingbeek en nu komt hij terug. 

Bert Dockx - I'm On Fire (Bruce Springsteen cover)

Praktisch - Septembersessies

Dit concert kadert in onze 'SeptemberSessies'. Gedurende de maand september organiseert Het Perron verschillende concerten en theatervoorstellingen aan Het Kruitmagazijn*. Deze sessies zijn coronaproof en dus beperkt in aantal tickets!

*Bij slecht weer zal het concert doorgaan in Het Perron. Wij brengen tickethouders tijdig op de hoogte van deze aanpassing. 

Beluister 'Transit'