Schoolvoorstellingen 2021 - 2022

Inschrijven kan vanaf dinsdag 22 juni 2021 om 09.30 uur.

Dat het schooljaar/seizoen 2020-2021 niet verlopen is zoals we het gedroomd hadden, hoef ik wellicht aan niemand van jullie te vertellen. We misten de kans om jullie leerlingen te laten proeven van heel wat geplande workshops, films en theatervoorstellingen.
Maar we bleven niet bij de pakken zitten. We hebben onze schouders gezet onder het nieuwe seizoen 2021-2022 en kondigen dit nu graag met het obligate tromgeroffel aan. We hopen jullie leerlingen weer te mogen laten proeven en genieten van heel veel schoonheid en voor hen waardevolle cultuurbelevingsmomenten te mogen creëren.

In de brochure schoolvoorstellingen 2021-2022 die je via onderstaande knop kunt downloaden, ontdek je wat we jullie komend schooljaar te bieden hebben. Voor iedere voorstelling werd het publieksmaximum opgenomen zoals dit in normale omstandigheden het geval zal zijn. De uitrol van de protocollen voor heropstart van de culturele sector en de eventuele verdere versoepelingen van de maatregelen, zullen ons de komende (vakantie)maanden duidelijk maken of dit al dan niet de haalbare norm zal zijn.

Graag wat extra achtergrondinfo?

Heb je vragen of wil je graag wat meer achtergrondinfo bij de geplande voorstellingen: contacteer Isabelle Verstraete via mail (isabelle.verstraete [at] ieper.be), of telefonisch (0471/77.67.42). We beantwoorden met enthousiasme al jullie vragen.
Heb je de programmator toch graag even op bezoek, hetzij via digitale weg of op jullie school zelf? Dat kan! Mogelijke momenten zijn: maandag 14, dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 juni 2021, steeds tussen 09.00u en 15.00u.

Interesse om met je klas/school 1 of meerdere voorstellingen bij te wonen?

Vul het bestelformulier in dat je achteraan de brochure vindt. Gelieve alle aanvragen voor 1 school steeds te bundelen, dit helpt ons om vlot en efficiënt aan de slag te gaan. Vanaf dinsdag 22 juni 2021 om 09.30 uur kan je dit ingevulde formulier mailen naar Isabelle Verstraete (isabelle.verstraete [at] ieper.be). Telefonisch inschrijven is niet mogelijk. Inschrijvingen worden genoteerd in volgorde van ontvangst. Kruis de gekozen voorstel­lingen ook al aan in jullie schoolkalender.

Na de verwerking van jullie inschrijving ontvang je een bevestiging via mail en dit ten laatste tegen woensdag 15 september 2021.

Voor verdere info over de financiële kant van het inschrijven verwijs ik u graag door naar de praktische info in de brochure vanaf pagina 65.

Contac­teer Isabelle Verstraete (verantwoordelijke schoolprogrammatie) bij verdere vragen via mail (isabelle.verstraete [at] ieper.be) of telefonisch op het nummer 0471/​77.67.42.