Schoolvoorstellingen 2020 - 2021

Dat seizoen 2019-2020 niet verlopen is zoals we het gedroomd hadden, hoeven we wellicht aan niemand van jullie te vertellen. We misten vanaf maart de kans om jullie leerlingen te laten proeven van heel wat geplande workshops, films en theatervoorstellingen. Veel schoons stond er te beleven, maar het mocht niet zijn. Bij de pakken blijven zitten, doen we uiteraard niet. We zetten onze schouders onder het nieuwe seizoen 2020-2021 en kondigen dit nu graag met het obligate tromgeroffel aan.

Dat dit nieuwe seizoen/schooljaar niet wordt zoals we het ooit gewoon waren, daar zijn we bijna zeker van. Dat we jullie leerlingen weer willen laten proeven en genieten van heel veel schoons, daar zijn we nog veel zekerder van.

In de brochure schoolvoorstellingen 2020-2021 die je via onderstaande knop kunt downloaden, werd voor iedere voorstelling het publieksmaximum opgenomen zoals dit in normale omstandigheden het geval zou zijn. De uitrol van de protocollen voor heropstart van de culturele sector en de eventuele verdere versoepelingen van de maatregelen, zullen ons de komende (vakantie)maanden duidelijk maken of dit al dan niet de haalbare normen zullen zijn. We zullen er sowieso alles aan doen om voor zoveel mogelijk leerlingen een waardevol cultuurbelevingsmoment te creëren.

Interesse om 1 of meerdere voorstellingen bij te wonen?

Stel je wensenlijst samen op basis van het bestelformulier dat je achteraan in de brochure vindt. Vul dit blad zo volledig mogelijk in, rekening houdend met de vermelde instructies. Vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 09.30u kan je je wensenlijst mailen naar Isabelle Verstraete (isabelle.verstraete [at] ieper.be). Telefonisch kan dit niet doorgegeven worden. Wij noteren jullie wensen in volgorde van ontvangst. Kruis de gekozen voorstellingen ook al aan in jullie schoolkalender.

Tegen ten laatste vrijdag 18 september 2020 hopen wij je definitieve antwoorden te kunnen bezorgen over jullie deelname aan de gekozen voorstellingen: of deze door kunnen gaan, hoeveel plaatsen er voorzien kunnen worden, of er een extra datum voorzien wordt, …. We gaan hierover samen in overleg om daarna pas definitief vast te leggen.

Voor verdere info over de financiële kant van het inschrijven verwijs ik u graag door naar de praktische info in de brochure vanaf pagina 49.

 

Contacteer Isabelle Verstraete (verantwoordelijke schoolprogrammatie) bij verdere vragen via mail (isabelle.verstraete [at] ieper.be) of telefonisch op het nummer 057/23.94.81.