WatchApp: IMKE.

SKaGen

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden. Vanaf 14 april kun je de voorstelling ook volgen via Het Perron

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.
Alessandro Fantucci

Het verhaal + de nieuwe app van SKaGen

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…
 

Praktisch

1. Je koopt een ticket voor de voorstelling via de ticketknop. Een ticket kost € 12.50.
(Tickets zijn te koop tot de dag voor de start van de voorstelling) 

2. Na de aankoop van je ticket, krijg je de vraag om de SKGN-app te downloaden
(via Google Play of Apple Store).

3. Als de installatie van de app klaar is, kan je inloggen met het e-mailadres en het wachtwoord dat je in de ticketshop hebt opgegeven en verschijnt een aftelscherm naar het moment waarop de voorstelling aanvangt. De berichten komen binnen zoals bij elke andere standaard-messenger.

4. De dag voor aanvang van de voorstelling, krijg je als tickethouder nog een reminder. De voorstelling waarop je in Ieper kan intekenen start op woensdag 14 april 2021. 

Trailer

Credits

Concept en regie: Mathijs F Scheepers
Tekst: Peter De Graef
Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens
Productieleiding: Delphine Lippens
Kostuum: Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris
DOP en camera: Pieter Van Campe
2de camera: Magali Daems
Geluid: Timothy Nieuwenhuysen
Ontwikkeling app: The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency
Zakelijke leiding en coördinatie: Korneel Hamers
Productie: SKaGeN
Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio
www.skagen.be