OEPS! Kids overboord (5+)

Film met spruitjes

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal.

Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens ... Gaat het de Ark bewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

Trailer

Film met spruitjes

Bweikes spruitjes! Geen paniek! ‘Film met spruitjes’ is de naam van ons filmproject tijdens de schoolvakanties. Samen met de vrienden van Sporrewoan presenteren we jou en je spruiten (kinderen of kleinkinderen) de leukste familiefilms dichtbij huis.

Tijdens de herfstvakantie hebben we ook nog deze films in petto.