Manou op de meeuwenschool (4+)

Film met Spruitjes!

Manou werd opgevoed door een paar zeemeeuwen en probeert hun manier van vissen, zwemmen en vliegen onder de knie te krijgen, zonder succes. Zijn wereld stort in als hij ontdekt dat hij geadopteerd werd en eigenlijk een kind is van de gehate gierzwaluwen. Op een dag laat Manou de ratten één van de eieren stelen uit het nest van de meeuwen, waardoor hij uit de familie verstoten wordt. Manou gaat op zoek naar zichzelf en is vastbesloten om zichzelf te bewijzen tegenover de meeuwen.

Trailer

Film met Spruitjes!

Bweikes spruitjes! Geen paniek! ‘Film met spruitjes’ is de naam van ons nieuw filmproject tijdens de schoolvakanties. Samen met jouw spruiten (kinderen of kleinkinderen) kun je tijdens ‘Film met spruitjes’ genieten van een filmuitstap naar Het Perron. 

Samen met de vrienden van Sporrewoan presenteren we de leukste kinder- en familiefilms dichtbij huis. De eerste reeks tonen we tijdens de herfstvakantie. Dit telkens in de namiddag om 14.30 uur en met op donderdag een ‘familienocturne’: een avondfilm voor het hele gezin om 19.00 uur.