eu·fo·rie (Open Call fotografieproject)

Cultuurcentrum Het Perron brengt een ode aan de euforie in een online fotoreeks en een gedrukte posterreeks in de stad.

De respons op de oproep voor dit fotografieproject, overtrof onze verwachtingen en we ontvingen heel wat foto’s met diverse onderwerpen. Uit alle inzendingen koos de jury dertig tot de verbeelding sprekende beelden, die gedrukt werden op A2-affiches. Deze affiches worden verspreid in het Ieperse straatbeeld, op affichekiosken in Ieper en deelgemeenten, op invalswegen en her en der verspreid achter ramen. Terwijl we nog even moeten wachten op affiches van (culturele) evenementen verspreidt deze fotoreeks opnieuw de euforie in de straten. Verder zullen deze geselecteerde beelden ook extra te zien zijn op de sociale media van Het Perron en op het grote LED-scherm aan de voorgevel van ons cultuurcentrum. 

Er werden (één of meerdere) foto's geselecteerd van volgende deelnemers: Ameele Lindsey, Berx Lennert, Bervoet Rhune, Buseyne Inge, Calmeyn Dirk, De Maeyer Jonathan, Dekindt Christel, Deprez Joy, Depuydt Fauve, Dewilde Catherine, Dumoulin Gilles, Everaert Piet, Idipsum, Jedrzejczyk Sandra, Lapere Kurt, Neirynck Emme, Pannecoucque Linde, Reynaert Maya, Riviere Annelies, Soenen Amélie, Tomme Lieven, Vandamme Pascal, Vanhoucke Yngwie, Van Elslander Elaine en Verkruysse Rik. 

Alle ingezonden beelden die voldeden aan de criteria - van alle fotografen - werden gebundeld op een webpagina (Flickr) in een fijne, diverse, kleurrijke ‘euforische’ fotoreeks.

Die reeks aan euforische foto's is te bekijken via onderstaande link!  

Bedankt aan alle fotografen!

Vanuit Het Perron willen wij alle fotografen bedanken voor de prachtige inzendingen. Op een erg korte tijd kregen we van heel wat talentvolle fotografen beelden ingestuurd. #fantastisch #merci