Een bezoek aan Het Perron

Corona zorgt ervoor dat er ook enkele zaken veranderen bij jouw bezoek aan Het Perron. Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken. We vragen om steeds de geldende maatregelen in acht te nemen en eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 
 

Op dit moment voeren we ook even extra ticketvoorwaarden in. Deze lees je hier.

Mondmasker > Vanaf 1 oktober is de social distance en het mondmasker niet langer verplicht voor voorstellingen in onze podiumzalen. 
Hygiëne >  Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren. Er worden extra schoonmaakbeurten van de toiletten en het gebouw voorzien.
Ziek > Ben je ziek? Blijf dan zeker thuis! 
Cultuurcafé > De foyer is terug open.  

Capaciteit > Wij werken momenteel met een beperkte zaalcapaciteit. ( <500 in oktober) Indien meer mensen de voorstelling bijwonen wordt het covidsafe ticket gescand.  Tickethouders worden hier op voorrand van verwittigd.
Plaatsnemen > We hanteren tijdelijk een ander ingangssysteem. Op je ticket staat een ingangsnummer vermeld. 
Ventilatie > Onze zalen zijn voorzien van ventilatie afgesteld volgens de opgelegde normen. 
 

Neen. Wanneer de maatregelen versoepelen en we meer bezoekers kunnen toelaten, worden de tickets beschikbaar geplaatst op de website. Wil je steeds op de hoogte zijn van alle updates omtrent de ticketverkoop? Volg onze sociale media en abonneer je op onze nieuwsbrief. Dat kan hier

Alle cadeaubonnen van Het Perron werden met een jaar verlengd.

Ook in seizoen 2021|2022 hebben we opnieuw een lidkaart. Die lidkaart geeft recht op korting bij het merendeel van onze voorstellingen.

Helaas kunnen we de korting dit jaar niet bij alle voorstellingen toepassen.

Indien je een vraag hebt over een specifiek concert en je kan het antwoord niet vinden op onze website, dan kan je steeds contact nemen met onze balie. Dat kan telefonisch op 057 239 480 of door te mailen naar cultuurcentrum [at] ieper.be .

Een activiteit organiseren in Het Perron is terug mogelijk.
De richtlijnen voor het gebruik van lokalen vind je op onze site onder de rubriek zaalverhuur.

Wens je meer info of wil je een zaal vastleggen? Dan kan dit van dinsdag tot vrijdag op het nummer 057 239 480 of door te mailen naar zalen.ccieper [at] ieper.be

De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als 'Te gast’, zijn in handen van een externe organisatie.  Dezelfde regels als de voorstellingen georganiseerd door Het Perron gelden.
Indien de voorstelling voor meer dan 500 personen is en er dus met het Covid Safe Ticket wordt gewerkt informeert de organisator de tickethouders.

Geen antwoord gevonden

Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons via mail (cultuurcentrum [at] ieper.be) of telefonisch op het nummer 057 239 480.

Wij vullen deze pagina ook verder aan.