Een bezoek aan Het Perron

Corona zorgt ervoor dat er ook enkele zaken veranderen bij jouw bezoek aan Het Perron. Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken. We vragen om steeds de geldende maatregelen in acht te nemen en eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 
 

Op dit moment voeren we ook even extra ticketvoorwaarden in. Deze lees je hier.

Mondmasker > In het gebouw is het dragen van een mondmasker verplicht.
Hygiëne >  Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren. Er worden extra schoonmaakbeurten van de toiletten en het gebouw voorzien.
Circulatieplan > We vragen om rechts aan te houden. Via bewegwijzering door het gebouw wordt het circulatieplan voor de bezoekers duidelijk. Neem altijd de kortste weg naar je plaats. Vormt er zich toch een wachtrij, houd dan anderhalve meter afstand. We vragen de trap te gebruiken. Heb je de lift echt nodig, neem die dan alleen.
Vestiaire > Tijdelijk is er geen vestiaire.
Ziek > Ben je ziek? Blijf dan zeker thuis! Word je ziek? Er is een EHBO-ruimte voorzien in de vestiaire. Hier kun je indien nodig wachten tot je opgehaald wordt.
Cultuurcafé > Voorlopig blijft ons cultuurcafé nog even gesloten.

Capaciteit > Wij werken momenteel met een beperkte zaalcapaciteit. Het zaalplan wordt volgens de laatste coronamaatregelen georganiseerd. Er is voldoende afstand voorzien tussen de verschillende bubbels.
Plaatsnemen > We hanteren tijdelijk een ander ingangssysteem. Op je ticket staat een ingangsnummer vermeld. Volg de voorziene bewegwijzering om zo de kortste weg te vinden naar uw plaats. Onze zalen zijn een halfuur op voorhand geopend. Bij aankomst kun je je ticket laten scannen en neem je onmiddellijk plaats in de zaal.   
Pauzes >
Er zijn momenteel geen pauzes tijdens voorstellingen. Ook ons cultuurcafé is gesloten. 
Ventilatie > Onze zalen zijn voorzien van een goede ventilatie. 
Mondmasker > Het dragen van een mondmasker is verplicht in het hele gebouw. Ook tijdens een voorstelling moet het mondmasker worden aangehouden.

Neen. Wanneer de maatregelen versoepelen en we meer bezoekers kunnen toelaten, worden de tickets beschikbaar geplaatst op de website. Wil je steeds op de hoogte zijn van alle updates omtrent de ticketverkoop? Volg onze sociale media en abonneer je op onze nieuwsbrief. Dat kan hier

Momenteel staat de ticketverkoop  voor de voorstellingen in het najaar ingesteld op maximum 4 tickets per persoon.
Een uitzondering op deze regel zijn de familievoorstellingen. Daar kun je tickets per gezin aankopen (met een maximum van 5 personen per bubbel).

Uw gegevens als contactpersoon worden bijgehouden in het geval van contactonderzoek bij Covid-19.

Alle cadeaubonnen van Het Perron werden met een jaar verlengd.

Ook in seizoen 2021|2022 hebben we opnieuw een lidkaart. Die lidkaart geeft recht op korting bij het merendeel van onze voorstellingen.

Helaas kunnen we de korting dit jaar niet bij alle voorstellingen toepassen.

Indien je een vraag hebt over een specifiek concert en je kan het antwoord niet vinden op onze website, dan kan je steeds contact nemen met onze balie. Dat kan telefonisch op 057 239 480 of door te mailen naar cultuurcentrum [at] ieper.be .

Een activiteit organiseren in Het Perron is terug mogelijk. Door de genomen maatregelen is er een beperkte capaciteit.

De richtlijnen voor het gebruik van lokalen vind je op onze site onder de rubriek zaalverhuur.

Wens je meer info of wil je een zaal vastleggen? Dan kan dit van dinsdag tot vrijdag op het nummer 057 239 480 of door te mailen naar zalen.ccieper [at] ieper.be

Geen antwoord gevonden

Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons via mail (cultuurcentrum [at] ieper.be) of telefonisch op het nummer 057 239 480.

Wij vullen deze pagina ook verder aan.