Een bezoek aan Het Perron

Corona zorgt ervoor dat er ook enkele zaken veranderen bij jouw bezoek aan Het Perron. Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken. We vragen om steeds de geldende maatregelen in acht te nemen en eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 
 

Op dit moment voeren we ook even extra ticketvoorwaarden in. Deze lees je hier.

Covid Safe Ticket > Voor alle voorstellingen in Het Perron is het Covid Safe Ticket verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar en 2 maand. Voor de voorstellingen van Cultuurcentrum Het Perron die op een andere plaats doorgaan, zal het Covid Safe Ticket ook gevraagd worden.
Mondmasker > Een mondmasker is verplicht in de inkom, gangen en sanitair gedeelte.
Hygiëne >  Aan de inkom kan je de handen desinfecteren. Er worden extra schoonmaakbeurten van de toiletten en het gebouw voorzien.
Cultuurcafé > het Covid Safe Ticket is verplicht in het Cultuurcafé.
Ziek > Ben je ziek? Blijf dan zeker thuis! 

We verwijzen graag door naar https://covidsafe.be/

Heb je hulp nodig om de app te installeren of je certificaat te printen? De stad Ieper helpt je verder! 

Plaatsnemen > We hanteren tijdelijk een ander ingangssysteem. Op je ticket staat een ingangsnummer vermeld. 
Ventilatie > Onze zalen zijn voorzien van ventilatie afgesteld volgens de opgelegde normen. Tijdens de voorstellingen worden de gemeten waarden gemonitord en indien nodig worden er extra maatregelen genomen.

Alle cadeaubonnen van Het Perron werden met een jaar verlengd.

Ook in seizoen 2021|2022 hebben we opnieuw een lidkaart. Die lidkaart geeft recht op korting bij het merendeel van onze voorstellingen. 

Indien je een vraag hebt over een specifiek concert en je kan het antwoord niet vinden op onze website, dan kan je steeds contact nemen met onze balie. Dat kan telefonisch op 057 239 480 of door te mailen naar cultuurcentrum [at] ieper.be .

De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als 'Te gast’, zijn in handen van een externe organisatie.  Dezelfde regels gelden als de voorstellingen georganiseerd door Cultuurcentrum Het Perron.

Geen antwoord gevonden

Je antwoord niet gevonden? Neem contact met ons via mail (cultuurcentrum [at] ieper.be) of telefonisch op het nummer 057 239 480.

Wij vullen deze pagina ook verder aan.