De vos in het bos

Een theaterwandeling voor het gezin

Trek er - samen met je gezin - op uit en geniet van 'DE VOS... IN HET BOS!', een theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar*. 

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos…. in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

*(het verhaal is ideaal voor kinderen tussen 4 en 8 jaar). 

Maak de wandeling extra leuk met je eigen geknutselde 'De vos in het bos'-masker. Een knip en kleur activiteit die je ter voorbereiding of na de wandeling kan doen met de kinderen! Download het sjabloon via onderstaande knop. Stuur ons zeker ook mooie foto's van de gemaakte maskers of tag ons op sociale media. 

Praktische info

Doorheen de wandeling tref je 6 bordjes met QR-codes die elk een deel van het verhaal vertellen. De fragmenten kun je bekijken door met je smartphone de QR-code op het bord te scannen. 

De wandeling zal ongeveer 1 uur duren (waarvan 20 minuten film). 

  • START wandeling: ter hoogte van Zwarteleenstraat 9 (Zillebeke)
  • EINDE: zelfde plaats

De fiets of wagen kun je parkeren aan het voetbalplein van Hollebeke of in de Zwarteleenstraat zelf.

==> Mensen met een kinderwagen vertrekken best via de pappotstraat (omdat het eerste stukje door weiland niet makkelijk is om een kinderwagen door te duwen).

Het plan van de wandeling

Credits

Spel: Bart Embrechts en Alain Rinckhout
Muziek: Jan Blieck
Kleding en attributen: Miep Embrechts
Productieleiding: An Lombaerts en het opname team van Robin Fasseur
Idee: Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat

Ism CC Brasschaat en met dank aan de Vlaamse Overheid