Galerie Impuls

de tentoonstelling

De leerlingen van het Impulsatelier stellen er met veel fierheid hun eigen werken tentoon.

Op deze tentoonstelling is er een overzicht te zien van hun werken gedurende dit schooljaar. Laat je vooral verrassen door deze ongeremde, kleurrijke en inspirerende werken. Het is een fijne manier om het atelier en zijn kunstenaars te leren kennen!

De expo is te bezichtigen tijdens de openingsuren van CC Het Perron: elke werkdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 18.00 uur.

Over het impulsatelier

Het Impulsatelier van dé Academie is een plek waar kunstenaars in spe met een verstandelijke beperking, via intensieve en individuele begeleiding, zich artistiek kunnen ontplooien. Net zoals de deelnemers heeft het atelier geen creatieve begrenzing. Er komen verschillende disciplines aan bod: van teken- en schilderkunst tot keramiek en installaties. De leerling kan vrij en volledig individueel beslissen voor welke discipline hij/zij kiest, onder begeleiding van een artistiek mentor.

Er is steeds plaats voor nieuwe talenten in het Impulsatelier! Heb je interesse of wens je een proefles te volgen? Neem dan gerust contact op met de artistiek mentor Lara Breine (lara.breine [at] academie-ieper.be)