Cadeaubon - seizoen 2020|2021

Op zoek naar het ideale cadeau voor onder de kerstboom? Of naar een verjaardagscadeau op maat? Moeder of vader verrassen met een cultureel geschenk? Bekijk zeker eens onze cadeaubonnen van Het Perron.

Deze mooi ontworpen waardebon kan je inzetten voor alle voorstellingen van Het Perron of van partners waarvan de voorstellingen verkocht worden via Het Perron.

Zo kan de gelukkige ontvanger zelf op verkenning gaan door meer dan 80 voorstellingen, op zoek naar het ideale avondje uit. 

Een cadeaubon kopen in corona-tijd?!?

Simpel, dat doe je gewoon online via onderstaande link. 

Je krijgt - na betaling - per direct een code toegestuurd op het mailadres dat je opgaf. Maar, omdat een A4-pagina nu eenmaal weinig feestelijkheid uitstraalt, doen we een extra effort om jouw cadeau net wat vrolijker te maken:

Binnen de week sturen we een cadeaubon (zoals te zien op de foto) op via de post*. Op die fysieke bon staat dezelfde code als op je online aankoop. Zo ontvang je binnen enkele dagen een mooi ontworpen bon om te geven aan je geliefden.

*het is belangrijk dat je bij je aankoop jouw correcte adresgegevens op geeft. Zo raakt de bon vlot tot bij jou. 
** Opgelet: wil je de bon als pakje onder de kerstboom of als nieuwsjaarscadeautje? Zorg dan dat je tijdig je bestelling plaatst. Ons team is in verlof tijdens de herfstvakantie (dit vanaf 18 december).

Praktische info

Je kan zelf de waarde van de cadeaubon bepalen, dit met een minimum van 5 euro en een maximum van 100 euro.
  • De cadeaubon is geldig voor het seizoen van aankoop en het daarop volgend seizoen. 
  • De bon kan ingezet worden voor alle voorstellingen van Het Perron en van partnerorganisaties die de verkoop laten verlopen via Het Perron.
  • De cadeaubon kan online aangekocht worden (zie hieronder) en ook online gebruikt worden. Dit via de unieke code die we toekennen aan de bon. 
  • De waarde van de cadeaubon bepaal je helemaal zelf!