Zeg dat nog een keer

Begijn Le Bleu

Dit is de nieuwe datum voor de uitgestelde voorstelling van Begijn Le Bleu. Mensen die nog tickets hadden, krijgen van ons nog een bericht. Bijkomende tickets worden individueel verkocht ipv per bubbel door verplaatsing naar de theaterzaal van Het Perron. 

De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

In Ieper speelt Begijn zijn nieuwe 'Best-of'-voorstelling 'Zeg dat nog een keer'. Het belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. 

Over Begijn Le Bleu

Begijn Le Bleu (°1971) heeft al aardig wat comedy-kilometers op de teller staan. Zo was hij op het podium te zien met de voorstelling 'Speciaal voor U!' en 'Ontploft!', een vertelling over de Eerste Wereldoorlog. 

Het grote publiek kent hem vooral als één van de 'Foute Vrienden', een comedyprogramma waarin vier vrienden elkaar de loef afsteken. Daar kreeg Begijn van zijn kompanen (Thomas Smith, Jeron Dewulf en Christophe Stienlet) o.a. de opdracht om een solo te dansen in 'So You Think You Can Dance', tot hilariteit van tv-kijkend Vlaanderen. 

Sinds een drietal jaar heeft Begijn ook een podcast over vogels met de welluidende naam 'Fwiet! Fwiet!. 

Één constante in Begijn zijn werk: energie, spontaniteit, mimiek en top imitaties!

Opwarmer van dienst: Jan-Bart De Muelenaere

Met Jan-Bart De Muelenaere vonden we dicht bij huis de ideale opwarmer voor Begijn Le Blue. Als vaste comedy-waarde maakt hij maar al te graag de lach- en buikspieren los.