Laura Lynn | Tienerklanken

Professional Music Live Events

Is ‘Tien om te Zien’ een mijlpaal in de geschiedenis van populaire muziek op televisie, dan was ‘Tienerklanken’ in de jaren ’60 en ’70 het oer-programma. En niemand beter dan Laura Lynn grijpt terug naar die oorsprong in haar theatertournee voor seizoen 2023-2024.

Leuke plaatjes, goede maatjes. Dàt was een onderdeel van ‘Tienerklanken’. Nog vooraleer er sprake was van het iconische ‘Top Pop’ op de Nederlandse tv, ontving ‘Tienerklanken’ op de toenmalige BRT latere legendes als The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Cliff Richard of Pink Floyd.

Maar Laura Lynn speelt in haar CC-tour haar koninklijke schlager-charme helemaal uit en kiest resoluut voor de vrouwelijke nachtegalen van de hoogdagen van het programma: Marva, Jo Leemans, La Esterella, net als ook de Nederlandse Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Conny Vandenbosch, Tante Leen, wie al meer.

En tegelijk ontpopt Laura Lynn zich als een rasperformer. Want doorspekt met leuke anekdotes laat Tienerklanken van Laura Lynn ons ervaren hoe men in de jaren ’60 en ’70 van Tien om te Zien avant la lettre genoot.

Concert in organisatie van PMLE

Het concert van Laura Lynn is een organi­satie van PMLE ( Profes­si­onal Music Live Events).

De ticket­ver­koop verloopt via Het Perron. Voor andere vragen, verwijzen we je graag door naar de mensen van PMLE.