Günther Neefs | De Kracht van Muziek

Professional Music Live Events

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer. Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen. 

Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van Liefde voor Muziek. Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje. Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken.

In het theaterseizoen 2023-2024 trekt Günther Neefs samen met zijn straffe live band naar de theaters met ‘De Kracht van Muziek”.  Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis.  Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden.

Concert in organisatie van PMLE

Het concert van Günther Neefs is een organi­satie van PMLE ( Profes­si­onal Music Live Events).

De ticket­ver­koop verloopt via Het Perron. Voor andere vragen, verwijzen we je graag door naar de mensen van PMLE.