15 jaar Han Solo

Han Solo

De 100 beste grappen uit de voorgaande shows van Han Solo gebald in 100 minuten: alsof je nog een extra argument nodig zou hebben om naar deze voorstelling te komen kijken. Brutale bek Han Solo raast door vijftien jaar carrière, en als je minder dan 99 keer lacht om die 100 moppen: geld terug!

Han Solo, dé onbetwiste meester van comedy, viert zijn 15-jarig jubileum met een knaller van formaat! Dat zeggen we niet zomaar, want tijdens zijn eenmalige ‘best of’-tournee bundelt hij letterlijk de beste grappen uit negen avondvullende shows. 

Wat je specifiek kan verwachten van deze spectaculaire avond? Een razendsnelle reis door de afgelopen vijftien jaar, aan de hand van de 100 beste grappen waarmee hij je gedurende 100 minuten non-stop laat lachen. Ja, je leest het goed: 100 grappen in 100 minuten tijd! En als je minder dan 99 keer hebt gelachen, krijg je je geld terug.

Han Solo kan je kennen van zijn legendarische optredens die telkens op Canvas en Streamz te zien waren. Vergeet ook niet dat hij de boel op stelten heeft gezet in ‘Comedy Casino’, en de radiogolven deed trillen op Radio 2. Ten slotte zag je hem opduiken in ‘Bevergem’ en ‘Chantal’.