Roodhapje (5+)

Theater Froefroe

ROODHAPJE een echte corona openluchtvoorstelling met een totaal gevaccineerde grootmoeder tekst is van Jan Maillard en de muziek van Lili Grace.

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannekoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Vraag na de voorstelling ook uw gratis CD met alle liedjes, gegarandeerd meezingfeest!

Credits

Met Marianne Loots, Thais Scholiers, Danaé Bosmans en Gert Jochems als acteur-zangers, live muziek van Nelle en Diene Bogaerts ofte "Lili Grace". Met deelname van uw eigen dansende kids op de scène maar toch vooral een heel leuke, heerlijk geflipte, super spannende muziektheaterversie van Roodhapje.

> Regie: Marc Maillard >Tekst: Jan Maillard > Poppen en kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard en vooral Astrid Michaelis > Decor: Gert Dupont, Jo Heijens, Marc Maillard en vooral Janneke Hertoghs.

Teaser (uit 2017)