ConCept C Workshop Theater

Tina Maerevoet

Een les waarbij je niets moet voorbereiden en achteraf geen huiswerk krijgt? Dat bestaat niet! Toch wel hoor. Want tijdens onze workshop improvisatietheater gebeurt alles op het moment zelf. Je kan niets fout doen, alles mag en alles kan! We klauteren het podium op zonder een ingestudeerde tekst en maken theater vanuit het niets. Je brengt enkel jezelf, je fantasie en een portie lef mee!

We gaan aan de slag met verschillende plezante verhalen, hilarische situaties, kleurrijke personages, rare accenten, dramatische emoties, ... en dat zorgt altijd voor knotsgek theater. Benieuwd en zin om plezier te maken? Gewoon komen meespelen!

Tina Maerevoet

Tina Maerevoet (1984) studeerde dramatische kunsten aan het Lemmensinstituut in Leuven. Ze maakt vooral theaterstukken voor kinderen. Ze schreef ‘Raaf’ en ‘Tweepeekaa' en bewerkte twee jeugdboeken: 'Deesje' van Joke van Leeuwen en 'De Melkweg’ van Bart Moeyaert.

Momenteel werkt ze aan haar nieuwe theatervoorstelling 'Slaapwel Frank' die gebaseerd is op de gelijknamige kortfilm van Ketnet.

Ze was de voorbije jaren als actrice te zien in ‘Aliceke’ (FroeFroe), ‘Anja en Esther’ (Het Toneelhuis), ‘Peter Pan’ en ‘Ik wil een vis zijn’ (De MAAN), ‘Witje’ (Kollektief D&A), ‘Fawlty Towers’ (Uitgezonderd Theater!), 'Willy Wrat' (Villanella/De Studio) en in twee zelfgemaakte voorstellingen van Symfonieorkest Vlaanderen.

Op TV verscheen ze o.a. in ‘Vermist’, ‘Flikken’, ‘Spoed’ en ‘Aspe’ maar het grote publiek kent haar vooral als Paulien Snackaert uit de één-reeks ‘Thuis’.