Nigel Williams - Johnny Trash

Lachen op woensdag

Nigel Williams

In 2000 wint Nigel Williams Humo‘s Comedy Cup en begint hij voltijds aan comedy te doen.
Hij bestookt sindsdien vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Nigel heeft inmiddels 7 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma‘s.

De Britse comedian woont al jaren in Antwerpen. Voor Nigel is comedy sociale commentaar met een pittige politieke saus, rough & ready en niet altijd geschikt voor softies. De laatste jaren toert hij veel in Europa met stand-upshows in zijn moedertaal, het Engels. Nigel is oprichter van de populaire Stand-Up Antwerp Comedy Cellar in de Wolstraat in Antwerpen waar hij maandelijks Engelstalige comedians van over de hele wereld ontvangt.


Johnny Trash

In het Rock- en Countrymileu kent men hem als een gedreven muzikant en een getalenteerd zanger. TV-kijkend Vlaanderen kent hem dan weer van het VTM programma Belgium‘s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z‘n komische nummers. Zijn onafscheidelijke cowboyhoed siert echter niet enkel uw TV-scherm en allerlei rockfestivals, hij is ook een veelgevraagd comedian op de Vlaamse comedy podia. In die 5 jaar als comedian schopte hij het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Humo‘s Comedy Cup en dus ook het voorgenoemde Belgium‘s Got Talent.

Jawel, die JOHNNY TRASH is een man van vele werelden. De goedmoedige cowboy van het Vlaamse Lied. Maar met een scherpe kijk op een net àndere realiteit.
 


Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvals­basis en staat op de planken als comedian, presen­tator en improvi­sator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvul­lende voorstel­ling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens schrijft hij achter de schermen mee aan oa. ’De Kazakken­draaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, … Speciaal voor Lachen op Woensdag in Ieper is hij maande­lijks jullie vaste gastheer, presen­tator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.