Comedy Night

Soe Nsuki + Hans Cools + Jade Mintjens

Deze voorstelling zal - door de geldende maatregelen - niet kunnen doorgaan op 9 december. We bekijken op dit moment of het mogelijk is om een nieuwe datum te prikken. Meer nieuws volgt. 

In december plaatsen we de spots (letterlijk en figuurlijk) op jong comedy talent.

Een avondvullend programma met drie jonge veulens die graag inwerken op de lachspieren. Met Soe Nsuki, Jade Mintjens en Hans Cools ontbreekt het op woensdag 9 december zeker niet aan ambitie en talent op het podium. 

Tickets worden verkocht per bubbel (tafel van 2 of tafel van 4). 

Soe Nsuki

Soe Nsuki is de positi­vi­teit zelve en de wereld heeft te weinig Soe’s. Soe is gekend als een spring- in-’t-veld en ze is regelmatig te zien op televisie in verschil­lende panelpro­gram­ma’s (Beste Kijkers, Positivo’s, Dokter in de zaal,...). Pittige dame vol positieve energie waardoor je na haar show sowieso gelukkiger naar buiten wandelt dan voorheen. 

Jade Mintjens

Jade Mintjens is een ontwapenende jonge dame met een natuurlijke flair op het podium.
Samen met haar gitaar brengt ze grappige, ontroerende comedy en ze weet als geen ander het publiek in te pakken met haar frisse verschijning en charme. 

Ze was één van de young ones in de toer met Michael Van Peel, tijdens de try outs van Bart Cannaerts nam hij Jade mee als voorprogramma en ze is de vaste support voor de theatertoer van Soe Nsuki.

Jade is binnenkort te zien als hoofdrolspeelster in INSTAFAMOUS voor VTM GO en was regelmatig panellid in De Positivo's  

Hans Cools

MC van dienst is de beloftevolle Lichterveldenaar Hans Cools. Hans won nu al te veel prijzen om op te noemen in zijn korte carrière als comedian. Hij stelt zich vragen bij de alledaagse gang van zaken. Waarom we het geboortegewicht van onze kinderen op de kaartjes moeten schrijven, en waarom we die gewoonte dan niet doortrekken naar onze uitnodigingen voor communies, trouwfeesten en begrafenissen? Of hoe het is om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man. Voorlopig is hij nog vrij onbekend, maar dat kan niet meer lang duren.