Raya en de laatste draak (6+)

Film met Spruitjes - nocturne

Lang geleden, in de fantastiewereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie met elkaar. Maar wanneer een duistere kracht het land bedreigde, offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, keert het duister terug en is het aan één eenzame strijder, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het verdeelde land en de vijandige volkeren te herenigen.

Op haar tocht zal ze echter ontdekken dat er meer dan een draak nodig is om de wereld te reden – het zal ook vertrouwen en teamwork vergen.

Nederlands gesproken

Trailer

Film met Spruitjes?!?

Bweikes spruitjes! Geen paniek! ‘Film met spruit­jes’ is de naam van ons nieuw filmpro­ject tijdens de school­va­kan­ties. Samen met jouw spruiten (kinderen of kleinkin­deren) kun je tijdens ‘Film met spruit­jes’ genieten van een filmuit­stap naar Het Perron.

Samen met de vrienden van Sporre­woan presen­teren we de leukste kinder- en familie­films dichtbij huis. Tijdens de komende krokusva­kantie vertonen we telkens om 14.00 uur een film, met als leuke extra een familie­noc­turne: een avondfilm voor het hele gezin op dinsdag 1 maart 2022 om 19.00 uur.