Praktisch

Alle praktische informatie over Het Perron is hier terug te vinden.

Laatkomers

De voorstellingen georganiseerd door Het Perron beginnen steeds om 20.15 uur, tenzij anders vermeld in onze brochure. Na aanvang van de voorstelling blijven de deuren van de zaal gesloten. Laatkomers worden dus niet meer in de zaal toegelaten. Enkel tijdens de pauze kan je plaats nemen op je stoel.

Het aanvangsuur van de voorstellingen van onze partners staat steeds vermeld in de brochure, bij de omschrijving van de activiteit zelf.

Toegankelijkheid

Naar aanleiding van Gone West kreeg Westkans de opdracht om in de locaties van Gone West een toegankelijkheidsstudie voor mensen met een beperking op te maken. Ook wij werden doorgelicht. Het dossier vind je hier terug. 

In Het Perron zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Omdat deze plaatsen enkel voor rolstoelgebruikers voorbehouden zijn, kunnen deze niet vrijgegeven worden voor onlineverkoop. Ben je rolstoelgebruiker, dan kan je de tickets telefonisch of per mail reserveren. Je kiest zelf hoe je wenst te betalen en hoe je de tickets wilt ontvangen.

Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden voorzien op de parking voor het station, parking Tulpenlaan en in de Goesdamstraat.

Vrijwilligers gezocht!

Voor de organisatie van onze evenementen komen we vaak helpende handen tekort. Vooral tijdens De Gevleugelde Stad kunnen we wel wat extra hulp gebruiken! Invulling van toogdienst, onthaal artiesten en publiek, uitdelen programmakrantjes en bewaking zijn slechts enkele elementen die bij dit evenement opnieuw naar boven komen. Wens je graag De Gevleugelde Stad op een andere manier te beleven? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar cultuurcentrum [at] ieper.be. Vermeld in je onderwerp 'vrijwilligerswerk De Gevleugelde Stad' en dan nemen we zeker en vast contact op!

Wie niet zoveel tijd heeft en toch een steentje wil bijdragen kan ons een groot plezier doen met het ophangen van affiches van onze activiteiten. Wens je sporadisch een affiche op te hangen van een bepaalde voorstelling? Dan kan je terecht in het Het Perron om een exemplaar te bemachtigen. Wens je een vaste afficheplaats te worden en op regelmatige basis posters uit te hangen, neem dan gerust contact op. Het Perron bezorgt je in dat geval maandelijks het gewenst aantal affiches aan huis. Als dank nodigen we jou en je partner uit om een bepaalde voorstelling gratis bij te wonen!