Vergeet de kerstcadeautjes niet!?! 🎄

vr 02 dec 2022


December! Daar is de kerstperiode terug! Gezelligheid, warmte en geschenkjes onder de kerstboom. Wie nog op zoek is naar het geschikte geschenk, helpen we graag op weg! 

Zo raden we ons 'Belpop Bonanza Westhoek'-boek aan. Een boek vol muzikale 'Westhoek'-weetjes, van het pioniers­werk van Johnny Carton, de Elvis van Poperinge, tot de portretten van Alex Vanhee. Het perfecte leesvoer voor iedere muziekfan! 
Bestellen kan online of aan de balie van Het Perron! (online betaal je wel nog portkosten).

Voor wie op zoek is naar een 'ruimer' cadeau, raden we graag onze CultuurCadeaubon aan. Een bon waarvan jijzelf de waarde bepaalt, en waarbij de gelukkige ontvanger kan kiezen uit alle activiteiten van het huidige én het volgende seizoen! De bon kan online besteld worden (dan ontvang je een pdf). Wil je een 'schone verpakking' met onze brochure erbij, dan kom je best langs in Het Perron.

Natuurlijk kun je ook tickets cadeau doen voor een bepaalde voorstelling. Genieten met je (klein-)kinderen van één van onze familievoorstellingen, met de grootouders naar pakweg 'Herman Van Veen' of een culturele theaterdate met je secret-santa. Keuze genoeg!