De Gebroeders Schimm (9+)

Film met spruitjes - nocturne

Last van spoken, klopgeesten of paranormale pest? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed.

Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.

Verwacht je aan een geestige griezelfilm voor de hele familie.

> Nederlands gesproken

Trailer

Film met Spruitjes!

Bweikes spruitjes! Geen paniek! ‘Film met spruit­jes’ is de naam van ons filmpro­ject tijdens de school­va­kan­ties. Samen met jouw spruiten (kinderen of kleinkin­deren) kun je tijdens ‘Film met spruit­jes’ genieten van een filmuit­stap naar Het Perron.

Samen met de vrienden van Sporre­woan presen­teren we de leukste kinder- en familie­films dichtbij huis. Tijdens de herfst­va­kantie tonen we enkele leuke namiddag­films, met als extra een grieze­lige familie­noc­turne op maandag 31 oktober 2022.