Woman at war - Benedikt Erlingsson

Filmuniversiteit Ieper

Een vrolijk, inventief, energiek en feministisch verhaal over een muzieklerares die een dubbelleven leidt als gepassioneerde milieuactiviste. Terwijl de vrouw van middelbare leeftijd haar moedige operatie tegen de aluminiumindustrie plant, komt ze erachter dat haar aanvraag om een kind te adopteren eindelijk is geaccepteerd.

Een eigenzinnige politieke komedie met een muzikale twist. Ecoterrorisme was nog nooit zo plezant.

Trailer

Praktische informatie + ticketverkoop

Filmuniversiteit Ieper zorgt ervoor dat u ook dit seizoen volledig veilig naar de film kan. Alle lidkaarten zijn opnieuw individuele lidkaarten. Een lidkaart kost 50 euro, hiervoor krijgt u 10 filmvertoningen. 
U krijgt er dit jaar 2 gratis filmvertoningen bij, namelijk de aller eerste en de aller laatste en dit ter compensatie van het heel magere voorbije filmseizoen.

Losse tickets zijn mogelijk voor zover de maatregelen en eventuele beperkingen het toelaten en worden film per film vrijgegeven. Een los ticket kost 7 euro per film.

Hoe bestellen: 
Lidkaarten en losse tickets zijn enkel te bestellen via www.filmuniversiteit.be .
Er kunnen maximaal 2 lidkaarten per persoon aangekocht worden en dit vanaf begin september.
Volg onze website voor verder nieuws.

Na bestelling via de website, én na betaling op het rekening nummer BE61 0689 3825 0917, krijgt u een e-mail waaruit u uw tickets kunt afdrukken, zo bent u zeker van uw reservatie. Breng deze ook mee de avond van de voorstelling.

In geval van lockdown krijgt u opnieuw bij een abonnement 5 euro per niet-vertoonde film terug betaald, bij losse tickets 7 euro, en dit na het einde van het filmseizoen.