Les Hirondelles de Kaboul - Zabou Breitman & Eléa Gobbé-Mévellec

Filmuniversiteit Ieper

Animatiefilm, gebaseerd op het boek van de Algerijnse Yasmina Khadra. 

Zomer 1998. Kaboel ligt in puin en wordt geregeerd door de Taliban. Moshen en Zunaira zijn jong en houden zielsveel van elkaar. Ondanks het dagdagelijkse geweld en de ellende willen ze blijven geloven in een mooie toekomst. Een klein, onnozel gebaar van Mohsen zal hun leven echter voor altijd veranderen.

 

Trailer

Praktische informatie + ticketverkoop

Filmuni­ver­si­teit Ieper zorgt ervoor dat u ook dit seizoen volledig veilig naar de film kan. Alle lidkaarten zijn opnieuw individuele lidkaarten. Een lidkaart kost 50 euro, hiervoor krijgt u 10 filmver­to­ningen. 
U krijgt er dit jaar 2 gratis filmver­to­ningen bij, namelijk de aller eerste en de aller laatste en dit ter compen­satie van het heel magere voorbije filmsei­zoen.

Losse tickets zijn mogelijk voor zover de maatre­gelen en eventuele beperkingen het toelaten en worden film per film vrijge­geven. Een los ticket kost 7 euro per film.

Hoe bestellen: 
Lidkaarten en losse tickets zijn enkel te bestellen via www.filmuniversiteit.be .
Er kunnen maximaal 2 lidkaarten per persoon aangekocht worden en dit vanaf begin september.
Volg onze website voor verder nieuws.

Na bestel­ling via de website, én na betaling op het rekening nummer BE61 0689 3825 0917, krijgt u een e-mail waaruit u uw tickets kunt afdrukken, zo bent u zeker van uw reservatie. Breng deze ook mee de avond van de voorstel­ling.

In geval van lockdown krijgt u opnieuw bij een abonne­ment 5 euro per niet-vertoonde film terug betaald, bij losse tickets 7 euro, en dit na het einde van het filmsei­zoen.