Frank Vander linden + Renée

Double Bill

Een frisse Double Bill - avond. 

Frank Vander linden - stichtend lid van De Mens - kan het ook alleen op een podium. Meestal omdat hij dat graag doet, soms ook omdat het moet, zoals nu, in tijdens waar kleine en akoestische optredens een noodzaak zijn. 

Voorprogramma van dienst is Renée. Gentse singer-songwriter die naast solo ook speelt bij Marble Sounds en Ansatz Der Machine. Momenteel werkt Renée aan nieuw werk dat in 2021 zal verschijnen. Haar grootste hit tot op vandaag was 'Dum Dum Dum'. 

Over Frank Vander linden

Veel introductie behoeft Frank Vander linden niet meer. Als frontman van De Mens deed hij al aardig wat podia in Vlaanderen aan. Maar ook solo gaat het hem goed af op de planken! 

In tijden van corona grijpt Vander linden terug naar het solo-gegeven. Omdat de nood aan kleinschalige, akoestische optredens nu immers hoog is. Zonder band speelt hij bedachtzamer, met meer aandacht voor de teksten en bij momenten virtuoos akoestisch gitaarspel. 

Hij beroert en amuseert zijn publiek, met bitterzoete levensverhalen, songs uit zijn solo-albums 'Frank Vander linden' en 'Nachtwerk', uitgebeend werk van De Mens, maar ook nummers van o.a. Jan De Wilde, Elvis Presley, ... 

Je leert Vander linden van erg dichtbij kennen tijdens dit concert. 

'Ik dacht aan een vrouw' - live op één bij Lieven

Beluister 'Dum Dum Dum' van Renée