Circus Double Bill

Juggling Tango en Gap of 42

De laatste dag van onze SeptemberSessies focussen we op circus. Die dag kan je als bezoeker genieten van twee circusvoorstellingen op één avond. 

#1 Juggling Tango

Juggling Tango combineert jongleren en tango op elke denkbare manier… of misschien zelfs tot in het ongelooflijke … tot je het zelf gezien hebt. Juggling Tango grijpt de geest, de muziek en dans van de Argentijnse tango en combineert die met buitengewone jongleervaardigheden in een onvergelijkbare choreografische vertoning.

Juggling Tango is ook een metafoor voor de veelvuldige aspecten van een relatie tussen twee mensen. Een voorstelling die zowel spectaculair als romantisch is, zeer emotioneel. Een publiek van elke leeftijd wordt er gegarandeerd door geraakt.

Chris and Iris | Gap of 42

Hoe kunnen deze lichamen samenwerken? Waar vullen ze elkaar bijna symbiotisch aan? Waar ontmoeten ze grenzen? Chris en Iris laten op een humoristische en tegelijkertijd ontroerende manier zien hoe ze omgaan met hun verschil in grootte. Ze creëren beelden en situaties die kunnen worden overgebracht naar andere levensgebieden en grotere contexten.

In GAP of 42 ontmoeten buitengewone acrobatiek en situationele komedie elkaar. Er worden filosofische vragen gesteld, ongebruikelijke beelden en absurde momenten ontstaan. Acrobatiek met precisie en gemak, indrukwekkend, ontroerend en met veel diepgang. “Zelden heeft iemand een dansend of acrobatisch stel gezien dat de grote thema’s van het bestaan zo subtiel, zo poëtisch uitbeeldt.” (Bernd Guido-Weber “Schwäbische”)

Gap of 42 - trailer