Midsommar

CinéCongé #1

Een jong koppel reist naar Zweden om hun vriend te bezoeken in een ruraal dorpje tijdens Midzomernacht.
Wat begint als een idyllische reis, wordt als snel een bevreemdende kennismaking met de donkere rites en gewoonten in het dorp...

Thriller / Horror
duur: 137 minuten

Praktische informatie

Dinsdag 27 juli 2021 - na zonson­der­gang (Start film: ± 22.00 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandel­af­stand (± 10 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht (via mail) met de locatie (enkele uren voor de film).

Tickets: Een ticket voor 1 film kost € 5, wens je alle films te zien deze zomer, dan raden we het abonnement aan. Een Abo-cinécongé kost slechts € 17. Opgepast, de abo's zijn beperkt in aantal! 

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroe­peerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuur­lijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden mag zeker.

Eten en drank: CinéCongé voorziet géén eten en drank. Wens je zelf iets mee te nemen, dat kan/​​mag. Gelieve na afloop van het evenement de locatie proper achter te laten (door uw vuilnis in de vuilbak te gooien of terug mee te nemen). De organisatie voorziet extra vuilbakken op de locatie. 

Toilet: Er is een toilet voorzien ter plaatse.

Toegankelijkheid: De locatie is toegankelijk voor iedereen. Op de locatie is ook een toilet voor personen met een beperking. 

Trailer

Over CinéCongé

Voor het tweede jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron de handen in elkaar voor CinéCongé. 

Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.

Opgepast, door de aard van de locaties is het aantal personen soms beperkt.