Knives Out

CinéCongé #4

De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z’n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Misdaadfilm, misdaadmysterie, drama
duur: 131 minuten

Praktische informatie

Dinsdag 17 augustus 2021 - na zonson­der­gang (Start film: ± 21.30 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op fietsaf­stand (± 20 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht (via mail) met de locatie (enkele uren voor de film).

Vervoer: Er is GEEN parking voor auto's dichtbij de locatie. We voorzien een parking op ongeveer 15 minuten stappen van de locatie. Fietsen kunnen parkeren op de locatie zelf. Kiss & Ride kan zeker ook. 

Tickets: Een ticket voor 1 film kost € 5, wens je alle films te zien deze zomer, dan raden we het abonne­ment aan. Een Abo-cinécongé kost slechts € 17. Opgepast, de abo's zijn beperkt in aantal! 

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroe­peerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuur­lijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden of om op te zitten mag zeker.

Eten en drank: Tijdens deze laatste CinéCongé zal een kleine zomerbar voorzien zijn door een lokale vereniging. Om hen een steuntje in de rug te geven, vragen we om dranken af te nemen bij hen, en de eigen drank thuis te laten. Ze voorzien ook een kleine snack. De bar gaat open vanaf 20.30 uur.

Toilet: Er is een (chemisch) toilet voorzien ter plaatse.

Toegankelijkheid: De locatie is toegankelijk voor iedereen. Op de locatie is helaas géén toilet voor mensen met een beperking. 

Trailer

Over CinéCongé

Voor het tweede jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron de handen in elkaar voor CinéCongé. 

Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.

Opgepast, door de aard van de locaties is het aantal personen soms beperkt.