Jojo Rabbit

CinéCongé #4

Jojo Rabbit is een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film.

Oorlog, Komedie, Drama
duur: 108 minuten

Praktische informatie

Dinsdag 11 augustus 2020 - na zonson­der­gang (start film: ± 21.30 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandelaf­stand (± 10 minuten / 3 min met de fiets) van de markt van Ieper. Via de link - te vinden op jouw ticket - kun je de locatie terugvinden. De dag voor de film krijgen tickethouders van ons een email met diezelfde link. 

Daarna nog steeds onduidelijk of niet gevonden? Stuur ons een bericht via facebook of mail naar sander.nolf [at] ieper.be 

Vervoer: Kom zoveel mogelijk met de fiets! Er is parking nabij de locatie, maar niet extreem veel.

Tickets: Wil je de film samen met vrienden/​​​familie/​​​gezin beleven? Probeer de tickets allemaal samen aan te kopen, zo kunnen jullie in een bubbel (max. 10 personen) samenzitten

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroe­peerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuur­lijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden mag zeker! 

Eten en drank: CinéCongé voorziet géén eten en drank. Wens je zelf iets mee te nemen, dat kan/​​​mag. Gelieve na afloop van het evenement de locatie proper achter te laten (door uw vuilnis in de vuilbak te gooien of terug mee te nemen). 

Trailer

Over CinéCongé

 

CinéCongé is een samenwer­king tussen Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron. 

Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.