Her

Cinécongé #4

In de nabije toekomst wordt de eenzame, gescheiden schrijver Theodore (onkarakteristiek warm gespeeld door Joaquin Phoenix) verliefd op zijn nieuwe computer. Dat is best voorstelbaar, want het 'operating system' denkt als een mens en heeft de zwoele stem van Scarlett Johansson. Regisseur en scenarist Jonze creëert een unieke toekomstwereld.

De actuele thema's, eigenzinnige humor, de dromerige beelden, de soundtrack van Arcade Fire levert een onvergetelijke filmervaring op.

Praktische informatie

Dinsdag 23 augustus 2022 - na zonson­der­gang (start film: ± 21.15 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandel­af­stand (± 5 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht (via mail) met de locatie (enkele uren voor de film). Met de wagen kan ook (er is parking op de locatie).

Tickets: Een ticket voor 1 film kost € 5, wens je alle films te zien deze zomer, dan raden we het abonne­ment aan. Een abo-cinécongé kost slechts € 17. 

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse, maar wie dat wenst mag zelf een (comfor­ta­be­lere) stoel meenemen. Een dekentje kan nuttig zijn bij een frissere avond. 

Bar: Vanuit de organi­satie voorzien we dit jaar een bar. We verkopen een beperkt assorti­ment drankjes aan kleine prijzen, dit o.a. om onze filmavonden te bekostigen. De bar zal 45 minuten voor de voorstel­ling open zijn voor het publiek. Wil je iets knabbelen tijdens de film? Neem dat zeker zelf mee. Wel graag de locatie netjes achter­laten na de film. 

Toilet: Er is een toilet voorzien ter plaatse.
Toegankelijkheid: De locatie is toegan­ke­lijk voor iedereen. Op de locatie is ook een toilet voor personen met een beperking. 

Trailer

Over CinéCongé

Voor het derde jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron de handen in elkaar voor CinéCongé. 
Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper.

Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.
Opgepast, door de aard van de locaties is het aantal personen soms beperkt

Credits

> regie: Spike Jonze > cast: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde, Chris Pratt, Scarlett Johansson > scenario: Spike Jonze productie: Megan Ellison, Spike Jonze, Vincent Landay > camera: Hoyte van Hoytema > muziek: Arcade Fire > montage: Jeff Buchanan, Eric Zumbrunnen