Promising Young Woman

Cinécongé #3

Een jonge vrouw hangt laveloos aan de bar, en in geen tijd zwermen er een paar ‘nice guys’ om haar heen die haar wel naar huis willen brengen. Maar de gelukkige die haar inderdaad naar huis mag brengen, en eigenlijk wel beloond wil worden voor zijn goede gedrag, wacht een verrassing. Want de jonge vrouw, Cassie (een uitstekende Mulligan), is helemaal niet dronken...

Wraakfilm van de debuterende schrijver/regisseur Fennell is een feministische mix van komedie, thriller en #MeToo-problematiek. Soms hilarisch, soms spannend en soms inspirerend.

Praktische informatie

 

Dinsdag 16 augustus 2022 - na zonson­der­gang (start film: ± 21.30 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op fiets­af­stand (± 5 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht (via mail) met de locatie (enkele uren voor de film). Met de wagen kan ook (er is parking op de locatie).

Tickets: Een ticket voor 1 film kost € 5, wens je alle films te zien deze zomer, dan raden we het abonne­ment aan. Een abo-cinécongé kost slechts € 17. 

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse, maar wie dat wenst mag zelf een (comfor­ta­be­lere) stoel meenemen. Een dekentje kan nuttig zijn bij een frissere avond. 

Bar: Vanuit de organi­satie voorzien we dit jaar een bar. We verkopen een beperkt assorti­ment drankjes aan kleine prijzen, dit o.a. om onze filmavonden te bekostigen. De bar zal 45 minuten voor de voorstel­ling open zijn voor het publiek. Wil je iets knabbelen tijdens de film? Neem dat zeker zelf mee. Wel graag de locatie netjes achter­laten na de film. 

Toilet: Er is een toilet voorzien ter plaatse.
Toegankelijkheid: De locatie is (bij goed weer) toegan­ke­lijk voor iedereen. Op de locatie is géén toilet voorzien voor mensen met een beperking. 

Trailer

Over CinéCongé

Voor het derde jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron de handen in elkaar voor CinéCongé. 
Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper.

Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.
Opgepast, door de aard van de locaties is het aantal personen soms beperkt

Credits

> regie: Emerald Fennell > cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Laverne Cox, Alison Brie scenario: Emerald Fennell > productie: Margot Robbie, Emerald Fennell, Tom Ackerley, Josey McNamara, Ben Browning > camera: Benjamin Kracun > muziek: Anthony Willis > montage: Frédéric Thoraval