BlacKkKlansman

CinéCongé #3

Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen.

Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende 'Get Out'.

Misdaadfilm / Biografisch
duur: 135 minuten

Praktische informatie

Dinsdag 4 augustus 2020 - na zonson­der­gang (start film: ± 21.45 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandelaf­stand (± 15 minuten / 4 min met de fiets) van de markt van Ieper. Via de link - te zien op jouw ticket - kun je de locatie terugvinden. De dag voor de film krijgen tickethouders van ons een email met diezelfde link. 

Daarna nog steeds onduidelijk of niet gevonden? Stuur ons een bericht via facebook of mail naar sander.nolf [at] ieper.be 

Tickets: Wil je de film samen met vrienden/​​familie/​​gezin beleven? Probeer de tickets allemaal samen aan te kopen, zo kunnen jullie in een bubbel (max. 10 personen) samenzitten

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroe­peerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuur­lijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden mag zeker! 

Eten en drank: CinéCongé voorziet géén eten en drank. Wens je zelf iets mee te nemen, dat kan/​​mag. Gelieve na afloop van het evenement de locatie proper achter te laten (door uw vuilnis in de vuilbak te gooien of terug mee te nemen). 

Trailer

Over CinéCongé

CinéCongé is een samenwer­king tussen Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron. 

Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.