La Belle Époque

CinéCongé #2

De zestiger Victor maakt zich niet veel illusies meer. Tot de dag dat hij Antoine ontmoet, een creatieve ondernemer die hem een unieke ervaring voorstelt: het herbeleven van zijn favoriete dag. Victor kiest de dag dat hij zijn ware liefde heeft ontmoet, een dag in mei 1974. Hij herbeleeft deze dag die trouw wordt voorgesteld aan de hand van decors en theatereffecten. Hij weet dat alles vals is, maar de liefde is sterker dan het verstand. Een zoete nostalgie geboren uit de sentimentele pen van een Nicolas Bedos op het toppunt van zijn kunnen.

Komedie / Drama
duur: 115 minuten

Praktische informatie

Dinsdag 28 juli 2020 - na zonson­der­gang (start film: ± 22.00 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op fietsaf­stand (± 10 minuten) van de markt van Ieper. Via de link - te vinden op jouw ticket - kun je de locatie terugvinden. De dag voor de film krijgen tickethouders van ons een email met diezelfde link. 

Daarna nog steeds onduidelijk of niet gevonden? Stuur ons een bericht via facebook of mail naar sander.nolf [at] ieper.be 

Vervoer: Kom zoveel mogelijk met de fiets! Op deze locatie is er geen parking voor wagens (je kan wel op +- 5 minuten wandelen parkeren). 

Tickets: Wil je de film samen met vrienden/​familie/​gezin beleven? Probeer de tickets allemaal samen aan te kopen, zo kunnen jullie in een bubbel (max. 10 personen) samenzitten

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroe­peerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuur­lijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden mag zeker! 

Eten en drank: CinéCongé voorziet géén eten en drank. Wens je zelf iets mee te nemen, dat kan/​mag. Gelieve na afloop van het evenement de locatie proper achter te laten (door uw vuilnis in de vuilbak te gooien of terug mee te nemen). 

Trailer

Over CinéCongé

CinéCongé is een samenwer­king tussen Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron. 

Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.