Mid90s

CinéCongé #1

In Mid90’s, het regiedebuut van Jonah Hill, groeit de 13-jarige Stevie op in het L.A. van de jaren negentig. Zijn alleenstaande moeder is veel weg, zijn gewelddadige broer kijkt nauwelijks naar hem om en ook op school heeft niemand aandacht voor hem. Wanneer hij een groep skateboarders ontmoet, doet hij alles om bij ze te horen en leert daarbij een aantal harde, maar belangrijke levenslessen.

Drama / Komedie
duur: 85 minuten

 

Praktische informatie

Dinsdag 21 juli 2020 - na zonsondergang (Start film: ± 22.15 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandelafstand (± 10 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht met de locatie (enkele uren voor de film).

Tickets: Wil je de film samen met vrienden/familie/gezin beleven? Probeer de tickets allemaal samen aan te kopen, zo kunnen jullie in een bubbel (max. 10 personen) samenzitten.

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse die dan per bubbel gegroepeerd gaan worden. Wil je zelf je stoel meenemen, dat kan natuurlijk ook! Een dekentje meenemen om jezelf warm te houden mag zeker! 

Eten en drank: CinéCongé voorziet géén eten en drank. Wens je zelf iets mee te nemen, dat kan/​mag. Gelieve na afloop van het evenement de locatie proper achter te laten (door uw vuilnis in de vuilbak te gooien of terug mee te nemen). 

Trailer

Over CinéCongé

CinéCongé is een samenwerking tussen Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuurcentrum Het Perron. 

Op vier dinsdagen in de zomervakantie worden vier openluchtfilms getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper. Tickethouders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorgestuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.