Last Night in Soho

Cinécongé #1

Een hippe horrorfilm die zich deels afspeekt in de Londense wijk Soho anno nu, en deels in diezelfde wijk in de swingende jaren zestig van de vorige eeuw. De jonge, wat ongemakkelijke modestudente Eloise (McKenzie) krijgt namelijk regelmatig 'bezoek' van de jonge, uitdagende Sandie (Taylor-Joy), die het in de jaren zestig probeerde te maken als zangeres. Deze flitsende en fraai geschoten thriller van regisseur Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) zit vol actuele en politieke thema's.

Laat je onderdompelen in deze fantastische film waar je op voorhand niet veel over moet weten en gewoon alles op je laat afkomen.

Praktische informatie

Dinsdag 2 augustus 2022 - na zonson­der­gang (start film: ± 21.45 uur )

Locatie: De locatie blijft geheim tot enkele uren voor de film. De locatie ligt op wandel­af­stand (± 10 minuten) van de markt van Ieper. Mensen met een ticket krijgen van ons een bericht (via mail) met de locatie (enkele uren voor de film).

Tickets: Een ticket voor 1 film kost € 5, wens je alle films te zien deze zomer, dan raden we het abonne­ment aan. Een abo-cinécongé kost slechts € 17. 

Stoelen / dekens: Wij voorzien stoelen ter plaatse, maar wie dat wenst mag zelf een (comfortabelere) stoel meenemen. Een dekentje kan nuttig zijn bij een frissere avond. 

Bar: Vanuit de organisatie voorzien we dit jaar een bar. We verkopen een beperkt assortiment drankjes aan kleine prijzen, dit o.a. om onze filmavonden te bekostigen. De bar zal 45 minuten voor de voorstelling open zijn voor het publiek. Wil je iets knabbelen tijdens de film? Neem dat zeker zelf mee. Wel graag de locatie netjes achterlaten na de film. 

Toilet: Er is een toilet voorzien ter plaatse.
Toegankelijkheid: De locatie is toegan­ke­lijk voor iedereen. Op de locatie is ook een toilet voor personen met een beperking. 

Trailer

Over CinéCongé

Voor het derde jaar op rij slaan Jeugdhuis JOC Ieper, BIB Ieper en Cultuur­cen­trum Het Perron de handen in elkaar voor CinéCongé. 
Op vier dinsdagen in de zomerva­kantie worden vier openlucht­films getoond op een unieke (en geheime) locatie in Ieper.

Ticket­hou­ders weten welke film ze gaan bekijken, maar krijgen pas enkele uren vooraf de exacte locatie doorge­stuurd. 

Geniet mee van enkele topfilms in een unieke setting.
Opgepast, door de aard van de locaties is het aantal personen soms beperkt

Credits

> regie: Edgar Wright > cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Aimee Cassettari, Rita Tushingham, Colin Mace, Synnove Karlsen, Jessie Mei Li scenario: Edgar Wright, Krysty Wilson-Cairns > productie: Tim Bevan, Eric Fellner, Nira Park, Edgar Wright > camera: Chung Chung-hoon > muziek: Steven Price > montage: Paul Machliss